Suna-ne 0722 783 135Str Tintasului 21, Sector 1, Bucuresti

ProgramL-V 9:00-17:00 – Pentru alte ore contactati-ne!

Fa-ti o programareLocuri limitate

SCHIMBA UN DESTIN

Copiii cu deficiente severe de dezvoltare pot fi ajutati sa duca o viata mai cu sens, iar parintii lor sa aiba o sarcina mai usoara si o raza de speranta.

De peste un an de zile, in cadrul Centrului de terapii Covorasul Fermecat, functioneaza un program tip gradinita, pentru copiii cu nevoi speciale.
Detalii aici.

Programul se desfasoara de luni pana vineri, intre orele 8.30-12.30 si cuprinde 8 ore de terapii individuale (terapie comportamentala, logopedie, terapie senzoriala) si 12 ore de terapii in grup (joc, socializare, terapie ocupationala) pe saptamana.

Costul pentru sustinerea unui astfel de proiect este 1700 ron/luna pentru fiecare copil. Durata variaza in functie de copil, iar scopul final este incadrarea acestuia intr-o forma de invatamant. Pana in prezent, au “absolvit” 3 copii. Dupa mai putin de un an de terapie, sunt elevi la scoala speciala sau merg la gradinita cu insotitor.

Dorim sa includem in acest program si copii care provin din medii socio-economice defavorizate.

Tu, persoana fizica sau juridica, ai puterea de a schimba destinul unui copil care are nevoie de un asemenea program de terapie.

Ia legatura cu noi la numarul de telefon 0722 783 135 sau pe email-ul covorasulfermecat@gmail.com pentru a stabili detaliile sponsorizarii.

Fii bucuros, un copil iti multumeste!

PROGRAMARI

Esti la un click distanta sa schimbi un destin