Draga parinte,

Dislexia nu este o boala, este metaforic spus, ca si cum ai fi stangaci. Nu e nici bine nici rau si poti avea o viata la fel de implinita ca a unui dreptati, poate chiar mai fericita. A accepta conditia copilului, a-l ajuta sa descopere modul lui unic si particular de a invata, a folosi toate resursele existente sunt obiective rezonabile pentru parintele la inceput de drum, in aceasta aventura numita DISLEXIE.

Poate ca citesti pentru prima data despre dislexo – disgrafie sau poate ai si terminat cateva carti, bloguri si site-uri cu informatii despre acest subiect. Daca ai un copil cu aceasta tulburare de invatatre, imi doresc ca acest material sa te ajute sa inelegi ce presupune dislexia si ce resurse disponibile ai.

Te invit, asadar, sa explorezi informatiile, sa aplici sugestiile noastre si sa iti ajuti copilul sa invete. Pentru ca merita ! Indiferent de cat de multe hopuri veti intampina, va merita. Descarca aici (start kit dislexie) gratuit materialul pdf pregatit de noi pentru tine.

Logoped

Georgiana Ungureanu